De mooiste brillen met een houten brilmontuur vind je online bij WoodWest.nl. Wij hebben een ruim assortiment brillen met een mooi houten montuur. Houten zonnebrillen zijn dé trend van 2015 en deze mag daarom ook echt niet in jouw garderobe ontbreken. Kies je voor een bril met een donker montuur of juist voor een lichtere houtsoort? Om de prijs hoef je het in elk geval niet te laten.

Een houten brilmontuur: dé trend van 2015

De trend van 2014 is zonder twijfel een bril met een houten brilmontuur. De houten zonnebrillen in ons assortiment zijn stoer, sexy en hip. Veel vooraanstaande modebladen uit Nederland hebben al geschreven over deze populaire houten brilmonturen. Jij vindt het toch ook leuk om er trendy bij te lopen? Zonnebrillen worden al sinds jaar en dag gebruikt als een populair modeaccessoire.

Een bril met een houten brilmontuur koop je goedkoop bij WoodWest.nl. Onze houten brilmonturen zijn gemaakt van gekeurd hout. Zo weet je zeker dat je een bril hebt die niet is gemaakt van illegaal gekapte bomen. En dat is belangrijk, want de natuur moet blijven zoals hij is.

Wij hebben verschillende brillen met een houten brilmontuur. Kies je voor een zonnebril met een donker houten montuur of kies je juist liever voor een lichtere kleur hout? Hoe dan ook: bij ons zul je zeker een houten brilmontuur vinden dat helemaal bij jou past. De houten zonnebrillen die je bij ons kan kopen zijn bovendien te koop voor een heel aantrekkelijke prijs. Dus als je niet kan kiezen, dan koop je er toch gewoon twee?

Online een houten zonnebril bestellen? Klik hier!