Jumboblokken zie je bijna overal in het straatbeeld. Ze zijn ideaal voor een goede infrastructuur. Ze worden in vele verschillende situaties ingezet. Jumboblokken hebben een halfronde, bollende bovenkant, waar met geen mogelijkheid een auto overheen kan rijden. Hierdoor kun je ze dus gebruiken voor bijvoorbeeld het veiliger van je winkelpand of het veiliger maken van het verkeer. Je kunt de jumboblokken eenvoudig bestellen op Jumboblokken.nl. Als je vandaag een offerte aanvraagt dan heb je voor morgen antwoord.

Jumboblokken gebruiken

Jumboblokken worden in veel verschillende situaties gebruikt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld geplaatst worden op een industrieterrein. Daar kunnen ze bijvoorbeeld fungeren als een afscheiding tussen een parkeerplaats en een plaats waar vrachtwagens laden en lossen. Ook zijn jumboblokken goed te gebruiken als inbraakpreventie. Dit is bijvoorbeeld ideaal om ramkraken te voorkomen. Een auto kan namelijk met geen mogelijkheid over een jumboblok heen zonder schade te hebben. Ze zijn dus ideaal als inbraakpreventie zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan allerlei dure apparatuur. Verder kan je ook het parkeren ontmoedigen met jumboblokken. Als je meerdere jumboblokken plaatst langs een weg dan zorgt dit ervoor dat auto’s niet langs die weg kunnen parkeren.

Vraag nu een offerte aan

Bij Jumboblokken.nl krijg je binnen 24 uur na aanvraag al antwoord op je offerte. Zo weet je snel welke kosten je krijgt best en krijg je een scherpe prijs of advies op maat. Ze hebben meer dan 750 jumboblokken op voorraad zodat ze binnen korte termijn geleverd kunnen worden. Ook zijn er verschillende kleuren mogelijk, zodat jij de perfecte kleur kan kiezen die bij jou winkel, bedrijventerrein of gemeente past. Voor meer informatie over de jumboblokken kun je kijken op de website jumboblokken.nl. Ze hebben ruime ervaring dus mocht je vragen hebben over de jumboblokken dan kun je altijd bellen en kunnen de ervaren medewerkers je verder helpen.