Bent u opzoek naar nieuwe huisloten, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft gehad met een inbraak in uw woning, omdat u pasgeleden bent overgestapt naar een nieuwe woning, of omdat u om een andere reden dan inbraak schade heeft aan uw sloten? Vraag een expert naar de mogelijkheden tot het plaatsen van nieuwe huissloten. Door een erkend bedrijf in te schakelen, krijgt u enerzijds een goed beeld van de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn en worden de sloten in veel gevallen direct voor u geplaatst. Zo heeft u een totaaloplossing bij een bedrijf en de zekerheid, dat uw woning op een deskundige wijze wordt voorzien van nieuwe sloten.

Aanbod aan nieuwe sloten

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel soorten sloten, de een voorzien van de meest moderne technologische snufjes, de ander wat ouderwetser maar even effectief. Wanneer u in een nieuwe woning trekt zult u alle sloten vervangen, waarbij u kunt kiezen voor een algemene sleutel op alle sloten of meerdere soorten sloten op de verschillende deuren. Bij een inbraak zult u wellicht niet alle sloten vervangen, maar enkel kiezen voor een nieuw slot op de geforceerde deur.

Bij uw keuze voor nieuwe sloten in uw woning, is het aan te raden om direct rekening te houden met de preventie van ongewenste bezoekers. Kies bijvoorbeeld voor driepuntssloten in plaats van de cilindersloten die op een punt met de deurpost verbonden zijn. Voor inbrekers zijn driepuntssloten ingewikkeld te forceren, wat een tijdrovende klus zal worden. Dit maakt uw woning voor inbrekers een stuk minder aantrekkelijk, omdat de kans dat ze betrapt worden vrij groot is.

Naast nieuwe sloten in uw deuren, kunt u kiezen voor extra beveiligingsmogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een anti-inbraakstrip tussen uw deur en deurpost, die het voor inbrekers een stuk moeilijker maakt om uw deur te forceren met een koevoet of schroevendraaier