Met de betonpoer van 20 bij 20 cm is het maken van een schutting nog nooit zo eenvoudig geweest. De maten zijn ideaal voor de iets kleinere bouwwerken zoals een schutting. De betonnen poeren van 20 bij 20 cm, of ieder ander soort maat, is gemaakt van prefab beton. Prefab beton is doorgaans een van de beste soorten beton en behoudt daarom lang haar kwaliteit. Dit is zeker handig voor als je ooit je bouwwerk gaat verplaatsen. Door het behouden van de kwaliteit zijn de betonnen poeren makkelijk herbruikbaar, en dit scheelt weer voor je portemonnee. Tevens is het beton van prefab duurzaam in gebruik maar ook in de productie van het beton soort. Het draagt dus ook een steentje bij aan de wereld.

Wat zijn betonnen poeren?

In dit artikel ga ik je kort proberen uit te leggen wat zijn betonnen poeren precies kunnen doen voor jou bouwwerk. Als je meer wilt weten raad ik je aan om de website www.betonpoerengigant.nl te bezoeken voor actuele informatie en meer uitleg over de betonnen poeren, met foto’s!

Het plaatsen van de betonpoer 20 bij 20 cm

Het plaatsen van de betonpoer 20 bij 20 cm is niet heel ingewikkeld alleen je moet wel even weten hoe het precies moet. Dat ga ik je kort uitleggen in dit artikel. Als dit niet voldoende voor je is verwijs ik je graag door naar de bovenstaande website voor meer uitleg. En je kunt uiteraard via internet instructie filmpjes kijken om een beter beeld ervan te krijgen.

Het plaatsen gaat als volgt; Graaf een gat op de plek waar je bouwwerk in de grond komt. Het gat moet groot genoeg zijn voor de poer, dit is natuurlijk afhankelijk van hoe groot je poer is. als je dit eenmaal hebt gedaan plaats je onderin het gat een steen om het gewicht wat straks op de poer komt te staan te verdelen. De poer moet voor ongeveer de helft uit het gat steken. Je vult vervolgens het gat met cement. Je verbindt je bouwwerk met de poer en klaar is kees.