Zodra je gaat verhuizen gaat de woning vaak helemaal op zijn kop, nieuwe vloer, behangetje hier en een verfje daar. Maar zodra je er een tijdje in woont dan gebeurt er minder en minder, bij bepaalde mensen wat meer dan de andere maar je moet je woning blijven onderhouden. Dat kan je zelf gaan doen, maar je kan ook zorgen dat dit voor je wordt gedaan, helemaal ideaal.

Tapijtreiniging

Na een feestje of na intensief gebruik van de vloer kan het tapijt vies of vuil zijn. Vlekken hier en daar en hardnekkig stof wat je niet simpelweg met de stofzuiger kunt verwijderen. Een tapijtreinigingsbedrijf inschakelen is wellicht een goede optie. Deze heren hebben vaak de juiste apparatuur om je woning grondig schoon te maken en intensief te reinigen van de vuiligheid van eventuele vlekken van feestjes. Wil je je tapijt laten reinigen? Let dan wel op en doe het vooral niet zelf, een verkeerde reinigingstechniek kan je vloer blijvend beschadigen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten!

Loodgieter

Wellicht zou je het niet zo zeggen, maar wist je dat loodgieters één van de meest ingeschakelde klusjesmannen zijn van Nederland? Loodgieters realiseren onder andere werkzaamheden van het onderhouden van sanitair en het repareren van badkamers bijvoorbeeld. De vraag hiernaar is de afgelopen jaren flink toegenomen, vanzelfsprekend dat er dus ook meer werk in te vinden is in vergelijking met andere beroepen. Ben je op zoek naar een goede loodgieter? Google helpt je graag! Typ gewoon loodgieter + je plaats in in de zoekmachine en je wordt zo verder geholpen.

Schilders

Ook schilders zijn populair, mensen houden er blijkbaar niet van hun eigen kozijn of deur te schilderen. Verf is natuurlijk heel gevoelig voor bepaalde weersomstandigheden, krijgt je kleur veel zon dan zal het sneller opnieuw geverfd moeten worden. Anders wordt het een stuk minder mooi en zal de verf ook gaan bladderen. De kwaliteit gaat achteruit, tijd voor een schilder dus!

Verder zijn er natuurlijk nog veel andere klusjesmannen beschikbaar om al uw klussen op te lossen. Wij komen hier in een later artikel op terug.