Vloerverwarming zijn buizen die in de vloer wordt ingebouwd. Er zijn 2 type verschillende vloerverwarmingssystemen, watergedragen en elektrisch. Met beiden systemen is het mogelijk om in de kouden maanden met blote voeten in je huis rondlopen.

  • Droogbouwsysteem (elektrisch).
  • Natbouwsysteem     (watergedragen).

Beide vloerverwarmingssystemen heeft zijn voordelen en nadelen. De elektrische variant warmt de vloer op dmv stralingswarmte, binnen enkele minuten voelt u een behaagelijke warmte aan uw voeten. Daarin tegen heeft u met de watergedragen variant niet meteen resultaat. Gemiddeld duurt het ongeveer 25 minuten om een behaagelijke temperatuur te bereiken van slechts 21C in een normaal geisoleerde woning.

  • Op vloerverwarmingsmatten
  • Vloerverwarming infrezen
  • Krimpnetten

Temperatuur van vloerverwarming?

Het voordeel van vloerverwarming is dat de temperatuur zeer aangenaam wordt ervaren. Het verwarmd het hele oppervlakte van de woning. Daarin tegen verwarmd de radiatoren niet de gehele woning. De temperatuur kan ingesteld worden dmv de klokthermostaat met een programmeerbare functie kunt u zelf bepalen wanneer u de vloerverwarming wilt gaan inschakelen. Wilt u de vloerverwarming gaan gebruiken als hoofdverwarming? Met vloerverwarming als hoofdverwarming kunt u de radiatoren verwijderen, mits de buisafstand in orde is.

Meest complete vloerverwarming website

Quality Heating vloer-verwarming.nl is de marktleider in de vloerverwarming sector. Op Vloer-Verwarming kunt u alle informatie verkrijgen over vloerverwarming. Daarbij is het mogelijk om in contact te komen met een warmte adviseur.
Je vindt op onze website belangrijke informatie zoals:

  • Welke vloerafwerking?
  • Vloerverwarmingssystemen
  • Vloerverwarming regelingen.

Offerte vloerverwarming aanvragen

Quality Heating wilt u voorzien van de beste service. Sinds enkele maanden hebben wij met trots de Totaalprijs concept in het leven geroepen. Met de Totaalprijs concept staat u voor geen verassingen achteraf. Totaalprijs concept bestaat uit: incl. belasting, verdeler, vloerverwarming buis (PE-RT) gecetificeerd, totaal aangesloten op de bestaande CV-installatie (aansluitpunt hoeft niet binnen een afstand van 1.5 meter aanwezig te zijn dit kan gerust van de andere kant van de woning komen. Voor advies op maat neem direct contact met ons op.