Een eigen huis is nooit af volgens velen. Ergens klopt dit ook wel, want wanneer je een eigen huis bezit kun je altijd wel iets vinden wat je graag zou willen veranderen. Soms kom je zelfs op het punt waarbij je je afvraagt of je gaat verbouwen of gaat verhuizen. Wanneer je moet verhuizen voor een andere baan heeft een verbouwing natuurlijk geen zin. Als het om een andere reden is zoals gezinsuitbreiding, een uit de hand gelopen hobby of wanneer je gewoon iets nieuws wilt kun je ook kiezen voor een verbouwing. Verhuizen is niet altijd meer even gemakkelijk omdat sommige mensen een hoge hypotheek hebben terwijl de huizenprijzen behoorlijk gedaald zijn. Kijk daarom ook eens naar de mogelijkheden voor een verbouwing.

Verbouwing

Een verbouwing is een stuk minder ingrijpend dan een verhuizing. Je kunt lekker in je vertrouwde omgeving blijven wonen en je hoeft niet alles uit te zoeken, in te pakken en te verhuizen. Daarbij is het een stuk voordeliger omdat je alle gordijnen en vloeren al naar je zin hebt. Wanneer je hierop uitgekeken bent kun je dit langzaam aan vernieuwen zodat je niet direct met hele hoge kosten zit.

Daarnaast is het zo dat de waarde van een woning stijgt op het moment dat je de woning verbeterd hebt. Verbouwen kan de perfecte oplossing zijn wanneer je iets meer ruimte nodig heb of wanneer de keuken of badkamer gedateerd is.

Rudy Vermeeren in Rijsbergen is thuis in allerlei soorten verbouwingen, of het nu gaat om nieuwe isolatie, een aanbouw, nieuwe kozijnen, een dakkapel of een nieuwe badkamer. Je bent bij Rudy Vermeeren aan het juiste adres.

Toch liever verhuizen?

Soms kan een verbouwing niet hetgeen verwezenlijken wat je nodig hebt. Je kunt niet altijd een extra verdieping creƫren of een kantoorruimte. Wanneer je liever dichtbij je werk wilt wonen heeft een verbouwing al helemaal geen toegevoegde waarde. Ook wanneer je graag een tuin wilt of liever in een kindvriendelijke wijk woont kan een verbouwing niets bijdragen en ben je genoodzaakt om te verhuizen. De huizenmarkt trekt weer aan en de rente is nog steeds laag, dus mocht je moeten verhuizen dan is dit de juiste tijd.