Hoveniersbedrijf van de Kraats is uw betrouwbare hovenier in Woudenberg. Wij kunnen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin van u overnemen. Voor het onderhoud kunt u altijd bij ons aankloppen, ook als wij niet zelf uw tuin hebben aangelegd.

De kwaliteit van uw hovenier in Woudenberg

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats bent u verzekerd van een kwalitatief goede hovenier in Woudenberg. Bij ons is kwaliteit het allerbelangrijkste. Om die reden hebben wij alleen dynamische en ervaren medewerkers in dienst die de kennis en apparatuur hebben om iedere keer opnieuw een perfect resultaat op te leveren. Ons doel is om uw tuin prachtig aan te leggen en te onderhouden. Wij garanderen u kwaliteit en aandacht.

Tuin ontwerp

Het ontwerpen van een tuin is een lastige klus en verdient in onze optiek net zoveel aandacht als het ontwerp van uw interieur. Bij de aanschaf van een nieuw huis, is het daarom handig om direct ook uw nieuwe tuin aan te pakken. Met een expert van Hoveniersbedrijf van de Kraats bespreekt u in een persoonlijk gesprek uw wensen. Wij bekijken vervolgens naar uw bestaande tuin en houden u op de hoogte van alle mogelijkheden. Natuurlijk houden wij ook rekening met de zichtlijnen vanuit uw woning op uw tuin, zodat de tuin een verlengde kan worden van uw huis. Wij helpen u graag met nieuwe inzichten en verfrissende ideeën.

Aanleg

Naast het tuinontwerp, zijn wij ook zeer bedreven in de aanleg van uw tuin. Wij voeren daarvoor alle benodigde werkzaamheden uit, zoals grondwerk, de aanleg van bestrating en de verbetering van de grond. Wij verzorgen ook de beplanting en speciale elementen, zoals schuttingen, veranda’s en vijvers. Uw hele tuin kan dus door hetzelfde bedrijf worden aangelegd. Dat scheelt u weer tijd! Heeft u na de aanleg zelf niet de tijd of de groene vingers om het onderhoud te doen van uw tuin? Dan kunnen wij ook het volledige onderhoud uit handen nemen! In elk jaargetijde is het belangrijk om bepaalde zaken in uw tuin aan te pakken, bij Hoveniersbedrijf van de Kraats zorgen wij ervoor dat uw tuin het hele jaar door mooi blijft.