BestratingDe winter is weer aangebroken, het is niet helemaal de tijd om in de tuin te gaan zitten en je ziet ‘s winters ook weinig mensen in de tuin werken. Toch is het in dit jaar geen periode waarin je niks aan de tuin kan doen. Zeker aangezien we dit jaar een vrij milde winter hebben tot nu toe is het zeker niet ondenkbaar dat we tijdens de kerstvakantie nog steeds in de tuin gaan werken. Het is tot nu toe niet te koud geweest, nog geen vorst aan de grond, dus nog een mooie tijd om te werken aan je bestrating.

Een mooie dag dus om eens een artikel te publiceren over tuinsierbestrating, iedere tuin heeft mooie tegels nodig, maar waar letten wij op als klussenbedrijven?

Wat is tuin sierbestrating?

Als je tuin je lief is, dan wil je dat je tuin er goed bij ligt. Waar veel mensen bij een tuin denken aan bloemen en planten is een mooie sierbestrating ook zeker niet weg in een mooie tuin. Het gebeurt ook vaak dat de tuin mooi onderhouden is maar de bestrating eigenlijk nog wel wat te wensen overlaat. Wij vinden tuin sierbestrating minstens even belangrijk als de grond en planten in de tuin. Het gehele plaatje maakt uiteindelijk de voor- of achtertuin!

Tuinontwerp

Ga je met je tuin aan de slag? Dan is het verstandig eerst goed na te denken over een ontwerp voor je tuin. Hiermee verplicht je jezelf om goed na te denken over de invulling van je tuin. Waar komt er beplanting? En waar komt de bestrating van de tuin te liggen? Als je ontwerp af is dan kan je tuin sierbestrating gaan uitzoeken, dit kan je online doen, maar hier zijn de zaterdag middagen ook heel goed voor geschikt!

Last van water in uw tuin?

Als u last heeft van wateroverlast in uw tuin, dan is het aan te raden om een waterpomp aan te schaffen. Een centrifugaalpomp zou daar een mooie aanvulling in kunnen zijn.

Tuinplanten

Als je bezig bent met de tuin is het vaak gewenst om direct ook de planten eens onder handen te nemen. Via het internet zijn diverse tuinplantenwinkels te vinden, een voorbeeld hiervan is tuinplantenwinkel.nl