Als hovenier in Brielle is W&W Tuinen zeer actief op het gehele eiland Voorne. Zo ook in Hellevoetsluis. W&W Tuinen voert hier onder ander werkzaamheden uit met betrekking tot onderhoud, aanleg en ontwerpen. Lees hieronder meer over de werkzaamheden die we uitvoeren in Hellevoetsluis.

Tuinaanleg

Als hovenier zijn we het gehele jaar actief met tuinaanleg. Afhankelijk van uw wensen maken we een tuin waar u dag in dag uit van kunt genieten. Dit kunnen we doen met en zonder ontwerp. Wanneer u zelf al een duidelijk beeld heeft van de gewenste tuin dan kunnen we op basis hiervan doorwerken. De tuinaanleg wordt gestructureerd aangepakt. Dit betekent dat we duidelijk aangeven welke dagen we aanwezig zij en wanneer de tuinaanleg in Hellevoetsluis gereed is zodat u kunt genieten van een mooie tuin.

Tuinontwerp

Wanneer u duidelijk wilt weten hoe uw tuin eruit zal komen te zien nadat de tuinaanleg gereed is, dan is een tuinontwerp nodig. Een tuinontwerp kunnen we voor u realiseren. In dit tuinontwerp nemen we de tuininrichting op, alsmede de materialen die we gebruiken in de tuin. Eventueel kan het tuinontwerp uitgebreid worden met een beplantingsplan. In dit plan worden de verschillende soorten flora besproken die terugkomen binnen de tuin.

Tuinonderhoud

Wanneer de tuin is aangelegd, dan is onderhoud nodig. Dit onderhoud voor uw tuin in Hellevoetsluis kunt u uiteraard zelf uitvoeren, maar als u daar geen tijd voor heeft dan kunnen wij dit ook voor u doen. Hierbij hebben we verschillende mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld één keer per jaar langskomen voor groot onderhoud, maar ook periodieker als dit nodig blijkt te zijn. Als hovenier in Hellevoetsluis zijn we u op die manier iedere keer van dienst!