Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, dan heb je vast en zeker al van de troffelvloer gehoord. Je kunt een Troffelvloer plaatsen in iedere ruimte in huis. Maar ook buitenshuis kun je met een troffelvloer uitstekend uit de voeten. Een troffelvloer is waterdicht en kan in iedere kleur geplaatst worden waardoor deze altijd bij ieder interieur past. Een troffelvloer plaatsen wij veelvuldig in woonkamers, badkamers, keukens, garages, kantoren en buitenplaatsen.

Troffelvloer Gietvloer

Omdat een troffelvloer niet gelegd wordt maar gegoten, noemt met deze vloer ook geregeld gietvloer. Een troffelvloer-gietvloer is gemaakt van een natuurlijke samenstelling: Fijne zandkorrels vermengd met hars. Hierdoor ontstaat een harde vloer met een gladde bovenkant. Ondanks de gladde bovenkant wordt de troffelvloer nooit glad, zelfs niet als er water op geknoeid wordt. De troffelvloer-gietvloer is slijtvast en bedoeld voor zeer intensief gebruik.

Troffelvloer schoonmaken

Door de gladde bovenkant zonder naden en de waterdichtheid van de troffelvloeren is schoonmaken zeer eenvoudig! Een troffelvloer kun je stofzuigen, dweilen en zelfs schrobben. Daarom is de vloer zeer geschikt voor horecagelegenheden en grootkeukens waar hygiëne heel belangrijk is.

Nadelen Troffelvloer

Een troffelvloer is een zeer fijne en mooie vloer er zijn dan ook maar enkele nadelen. De troffelvloer is niet geluiddempend waardoor deze niet altijd geschikt is voor gebruik in een appartement met onderburen. Ook is de troffelvloer niet isolerend waardoor deze koud kan aanvoelen vergeleken met tapijt. Wel is het mogelijk om onder de troffelvloer vloerverwarming aan te brengen.

Offerte voor een troffelvloer

Ben jij op zoek naar een leverancier voor een mooie en kwalitatief goede troffelvoer? Vergelijk dan eens verschillende offertes en bespaar in 1 minuut tot 50% van de kosten! Vraag gratis 3 offertes aan van Troffelvloer specialisten: Klik hier!