Figlarz is een schilder in Veenendaal die nog op de ambachtelijke manier werkt. Bij ons kunt u terecht voor zowel het exterieur als het interieur. Geen uitdaging is ons teveel.

Professionele schilder Veenendaal

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Veenendaal? Kijk dan eens op de website van Figlarz. Wij staan open voor zowel zakelijke als particuliere aanvragen en pakken elke aanvraag aan met passie en plezier. Dit plezier is één van onze vier kernwaarden. De andere kernwaarden zijn professionaliteit, persoonlijkheid en perfectionisme. Onze vier kernwaarden houden wij bij elke klus in het hoofd. Zo maken wij allereerst persoonlijk met u kennis. Tijdens dit gesprek kijken wij meteen naar wat de klus precies inhoudt. Na dit gesprek zorgen wij voor een professionele voorbereiding en planning. Hierbij geven wij u graag advies op het gebied van kleur en materiaal. Wanneer wij uw wensen duidelijk in kaart hebben gebracht maken wij een plan van aanpak en verdelen wij alle werkzaamheden over een ambitieus, maar realistisch tijdsbestek. Eenmaal aan de slag, zorgen wij voor vakmanschap waar u op kunt vertrouwen.

Diensten

Wij nemen zowel klussen voor het exterieur, als het interieur aan. Wij zijn gespecialiseerd in spuit- en schilderwerk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kleur- en materiaaladvies. Kleur is voor een groot deel sfeerbepalend in een ruimte. Door het gebruik van de juiste kleuren, kunt u uw pand tot één geheel maken. Kleur kan ook helpen bij een prettige werkomgeving. Voor meer informatie over kleur en materiaal kunt u een afspraak met ons maken. Naast het traditionele schilderwerk, zijn wij ook zeer bedreven in het spuiten van muren of plafonds. Spuitwerk is vooral erg handig wanneer het gaat om grote oppervlaktes, omdat dit een strakker resultaat geeft. Als laatste kunt u bij ons ook terecht voor behangwerk en glaszetten.

Een afspraak maken

Op onze website vindt u nog veel meer informatie over het maken van een afspraak. Na uw aanvraag, staan wij binnen een week bij u op de stoep. Dan maken wij graag persoonlijk kennis en verkennen wij de klus. Een contactformulier vindt u op onze website.