Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Ede? Waaijenberg Groep (onderdeel van Mondial Movers) staat graag voor u klaar om uw verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen zonder stress of zorgen. Ons verhuisteam bestaat uit diverse professionals die niet alleen kennis van zaken hebben maar ook al jarenlange ervaring.

Nationaal verhuizen met een verhuisbedrijf in Ede

Waaijenberg is graag uw verhuisbedrijf in Ede als u nationaal wilt verhuizen. Hierbij is onze nummer één prioriteit om uw spullen veilig van A naar B te verhuizen. Wij zijn zuinig op onze eigen spullen dus ook op die van u. Steden waar wij actief zijn, zijn onder andere Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Harslamp, Lunteren, Otterlo, Utecht, Veenendaal en Wageningen. Wij begrijpen dat er bij een verhuizing veel komt kijken. Vele mensen ervaren dit zelfs als één van de meest stressvolle momenten in het leven. Om u die stress te laten voorkomen, regelen wij alles voor u van A tot Z. Wij helpen u graag bij het inpakken van uw inboedel, het eventuele demonteren van grotere meubelen, het verhuizen maar ook het uitpakken van uw inboedel en het plaatsen van uw meubelen. Wij staan er niet voor niets om bekend dat wij vlekkeloos verhuizen.

Internationaal verhuizen

Ook bij Waaijenberg groep Mondial Movers willen wij u helpen bij het zorgeloos verhuizen naar het buitenland. Vaak is dit al geen makkelijke keuze. Daarom willen wij het proces zo gemakkelijk en zorgeloos laten verlopen. Zo kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken en doen wij de rest van de verhuizing. Wij zijn lid van de EMG – European Moving Group. Dit betekent dat wij op de hoogte zijn van de regels die gelden bij o.a. de douane als u wilt verhuizen naar het buitenland. Wij maken hierbij een overzichtelijke planning voor u en houden rekening met transport en invoer. Landen waar wij al eens naar verhuisd hebben zijn onder andere Aruba, Australië, Canada, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Spanje en veel meer. Zoals u ziet, verhuizen wij zelfs ook naar andere continenten. Om precies te zien hoe dat werkt, raden wij u aan om informatie op onze site te zoeken naar het specifieke land waar u naar toe wilt verhuizen.