Loodgieters. We weten dat ze bestaan, maar in de meeste gevallen maken we er liever geen gebruik van. Uiteraard zijn er positieve situaties te bedenken waarin een loodgieter zich nuttig kan maken. U kunt hierbij denken aan een gezinsuitbreiding vanwege de komst van een baby waardoor een extra kamer gerealiseerd dient te worden. Voor het welzijn van de baby is het verstandig als er voldoende verwarming van de kamer mogelijk is, waardoor u kunt besluiten een verwarmingselement aan te brengen in de kamer. Hiervoor is het misschien nodig om leidingen te verleggen en de radiator aan te sluiten – iets waarvoor u bij een loodgieter aan het juiste adres bent.

In de meeste situaties gaat het echter om minder prettige gevallen. Er is een lekkage, bijvoorbeeld in het plafond, waar u maar niet bij kunt. Er verschijnen vochtplekken op muren en in plafonds, maar u hebt geen idee waar het water vandaan komt. Er moet ergens wel een lekkage zitten, maar waar dan? Tijd om ons loodgietersbedrijf uit Haarlem in te schakelen. Wij vinden elke lekkage en lossen alles op wat betrekking heeft tot het vak van loodgieter. U kunt hierbij denken aan het plaatsen en aansluiten van een nieuwe CV ketel, maar ook aan het omleggen van leidingen, ontluchten van de CV installatie, verplaatsen, verwijderen of plaatsen van radiatoren, het bijhouden van sanitair, enzovoorts, enzovoorts. Kortom; al uw loodgietersklussen kunt u aan ons uitbesteden. We zullen vakkundig en deskundig uw geval behandelen en staan garant voor een betrouwbare en kwalitatief goede oplossing.

Bovendien betaalt u bij ons niet de hoofdprijs. Door te letten op de uitgaven en te snijden in de kosten waar dat nodig is kunnen we een goede kwaliteit voor een lage prijs leveren. We houden het niveau hoog door niet op kwaliteit te bezuinigen. U betaalt immers voor een goede loodgieter, dus moeten we de opdracht uiteraard ook netjes afwerken.

U kunt al uw loodgietersklussen dus bij ons uitbesteden. We zullen uw melding vakkundig en snel oppakken en indien nodig vrij snel nog langs komen om in het geval van spoed zo spoedig mogelijk het euvel te verhelpen.

Qua kosten zijn we geheel transparant. Mocht u vooraf een offerte willen opvragen dan is dat uiteraard mogelijk. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Ook als u nadere toelichting wenst op een factuur dan is dat uiteraard geen probleem. Kwaliteit en transparantie staan bij ons voorop.