Hovenier Rhenen helpt u graag bij problemen die u hebt met het inrichten, onderhouden en aanleggen van uw tuin. Sommige mensen hebben eenmaal geen groene vingers, maar dit hoeft geen probleem te zijn met Hovenier Rhenen in de buurt. Hovenier Rhenen zal ervoor zorgen dat elke tuin in bloei staat. Wij bieden u verschillende services aan: wij kunnen een tuinontwerp maken aangepast aan uw wensen, de tuin aanleggen wanneer de idee├źn er zijn en de tuin onderhouden. Daarnaast is Hovenier Rhenen creatief, vakkundig en gedetailleerd, waardoor elke tuin zal veranderen in uw ideale tuin.

Het werk van Hovenier Rhenen

Het ontwerpen van uw tuin is niet gemakkelijk en daarom zullen wij van Hovenier Rhenen er alles aan doen om uw tuin om te toveren in uw ideale tuin. Het maakt niet uit of u een hoekwoning heeft, een binnentuin of de voortuin van uw tussenwoning: Hovenier Rhenen regelt het voor u. Er zullen schetsen worden gemaakt op basis van uw wensen en idealen, waarna een definitieve versie zal ontstaan. Na de definitieve versie zal er gekeken worden naar de planning en zal de schets tot leven komen. Hovenier Rhenen weet door ervaring dat het aanleggen van de tuin altijd anders is. Soms moet de bestrating er eerst uit en andere keren moet juist de oude beplanting worden verwijderd. Daarnaast zal er gekeken worden naar de grondwaarden om te achterhalen hoe goed de beplanting zal groeien. Na het aanleggen van uw tuin helpt Hovenier Rhenen u met het beplantingsplan. Zo weet u precies wanneer welke plant gaat groeien en bloeien. Vindt u het daarnaast ook lastig om uw tuin te onderhouden? Dan kunt u natuurlijk altijd Hovenier Rhenen inschakelen! Dit kan eenmalig zijn, maar Hovenier Rhenen is ook bereid om op periodieke basis onderhoud te plegen aan uw tuin.

Gerealiseerde projecten en contact

Op de website van Hovenier Rhenen kunt u eerdere projecten bekijken. Bent u al genoeg overtuigd of wilt u toch nog meer informatie? Neem dan in beide gevallen contact op met Hovenier Rhenen via de contactpagina op de website of kom langs aan het adres in Veenendaal.