De nadelen kennen we allemaal die een verbouwing met zich meebrengt. Maar dan, als het werk eenmaal voltooid is, dan staat ons ineens een hele nieuwe ruimte te wachten – het is weliswaar ons eigen huis – maar het voelt als nieuw. Een nieuwe woongedeelte vraagt om een nieuw inrichting. Natuurlijk heb je vast en zeker al grootste plannen op gebied van interieurinrichting. En toch, nadat ons oude meubilair weer een plekje gekregen heeft, valt het je ineens op dat je de muur zo kaal vindt. Gaten boren in nieuwe muren is niet direct een optie. In dergelijke gevallen kun je de muren op een fantastische wijze aankleden met enkele moderne, matte muurstickers.

Muurstickers | Raamfolie

Een tekst muursticker verdient altijd een speciaal plekje. Je plakt hem recht in het midden boven bank of bed. Maar ook de keuken moderniseert in een oogopslag door een mooie tekststicker.

Last van inkijk? Uiteraard schakel je dan over op raamfolie. Of het nu gaat om het raam bij de voordeur, of een keukenraampje, je kunt bij de specialist altijd raamfolie op maat kopen. Jij bepaalt welk motief, huisnummer, of andere moderne toevoeging op maat gemaakt wordt in de folie. Heb je zelf niet direct ideeën, dan doe je inspiratie op bij de leverancier.