Koop een GPS tracker en kom er daarmee achter hoe er met je spullen wordt omgegaan door bijvoorbeeld werknemers en of ze zich aan de geplande routes houden. Maar installeer ook de GPS trackers in je eigen auto, aanhanger, dure buitenhaard, motorboot en ga zo maar door. Met een volgsysteem kun je vervolgens, in het geval van bijvoorbeeld diefstal, je object weer terugvinden. Ook personen kun je voorzien van een GPS tracker!

Voorbeelden van toepassingen

De trackers die werken met behulp va GPS, kunnen toegepast worden met allerlei middelen die zonder al te veel problemen gestolen kunnen worden, maar ook op mensen. Heb je een zoontje of dochtertje die nogal vaak de benen neemt, bijvoorbeeld in de vakanties of ook thuis? Bevestig een GPS tracker en traceer via de webbrowser waar hij of zij uithangt.

Safe zone instellen

Het is zelfs mogelijk een safezone in te stellen. Stel bijvoorbeeld in wanneer er een alarm op je telefoon of tablet af gaat wanneer een object buiten een door jou gestelde zone komt.

Traceren met smartphone en tablet

Traceren met behulp van computer of telefoon is met de meeste GPS trackers natuurlijk mogelijk. Je hebt dan een telefoon (smartphone) of tablet/iPad nodig en een SIM-kaart. Daarmee heb je voldoende om je bezit of een persoon te kunnen lokaliseren, mocht dat nodig zijn. Via een webbrowser kun je naar een website gaan (meestal van de fabrikant) en daar alles volgen.

Bron: Lockpickstore.nl