Bent u het ook zat om maar steeds meer aan de energie te gaan betalen? Wij kunnen ons dit wel voorstellen. De prijs van energie is de laatste jaren alleen maar gestegen en het kan dan ook vervelend zijn om de vaste lasten maar te zien stijgen. Nu willen wij u graag wijzen op tonzon vloerisolatie. Dit is namelijk een uitstekende manier om snel te gaan besparen op de energiekosten. Laten we eerst de werking van deze vorm van isoleren eens uitleggen. Met Tonzon vloerisolatie worden er afgesloten thermokussens met lucht in de kruipruimten onder uw vloer geplaatst.

Deze kussens zorgen ervoor dat de warme lucht weer terug wordt gekaatst naar boven wat er zodoende voor zorgt dat er een stijging in de temperatuur is. Het gaat dus warmer worden in uw woning zonder dat u daarvoor de verwarming of de centrale verwarming hiervoor hoger hoeft te gaan draaien. Ook zorgt de Tonzon vloerisolatie voor een behaaglijk gevoel in huis. Deze vorm van isolatie kan onder ieder type vloer geplaatst worden en het maakt dus niet uit of u een houten, betonnen of een tempex betonnen vloer heeft. Een andere manier om te besparen op energiekosten is het aanleggen van zonnepalen. Daarmee houd je de kosten per maand laag en geeft het meerwaarde aan het huis.

De vele voordelen van Tonzon vloerisolatie

Door het laten plaatsen van Tonzon vloerisolatie zult u een besparing van twintig procent op de stookkosten gaan behalen. Bezit u nu een woning met vloerisolatie dan kan deze besparing zelfs op gaan lopen tot wel veertig procent. Maar er zijn meer voordelen. Zo zal er een stabiele atmosfeer ontstaat na het plaatsen van de isolatie aangezien de condensvorming in de kruipruimte wordt opgeheven. Ook is Tonzon vloerisolatie goed voor het milieu en zal het een waardeverhoging voor uw woning betekenen.

De installateur voor Tonzon is in de Regio Noord-Holland het bedrijf Day8 van Jan van der Werf. Wilt u dus ook gaan besparen op de kosten voor de energie dan kunt u met Day8 contact op gaan nemen en u zal dan snel weten wat Tonzon vloerisolatie voor uw woning kan betekenen. Al vele mensen kozen voor deze vorm van isoleren en zoals u kunt lezen op de website zijn de reacties enthousiast, bent u de volgende tevreden cosument?