Wie droomt er nu niet van een grote woonkeuken, met luxe en innovatieve keukenapparaten en een fornuis waar je u tegen zegt. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Een nieuwe, grote en luxe keuken loopt aardig in de papieren en niet elke woning heeft hier de ruimte voor. Een kleine verandering in de keuken al kan leiden tot een geheel nieuwe look. Daarom geven wij van Klussenbedrijven Nederland graag wat tips om de keuken eenvoudig te restylen en aan te passen naar jouw wens.

Nieuwe keukenkastjes

Wij kunnen ons indenken dat je keukenkastjes na een aantal jaren aan vervanging toe zijn. Niet persé omdat ze oud en versleten zijn, maar omdat je smaak is veranderd en je graag met de nieuwste interieurtrends wilt meegaan. Bij nieuwe keukenkasten hoef je gelukkig niet meteen te denken aan een splinterenieuwe keuken. Door een keukenrenovatie te laten uitvoeren, geef je je keuken een luxe nieuwe uitstraling in minder dan een dag. Naast het vervangen van de keukenkastjes, is het met een renovatie van de keuken mogelijk om het werkblad en de keukenapparatuur te vervangen. Ben je zelf erg handig en vind je het plaatsen van nieuwe keukenkasten een eitje? Ga dan zelf aan de slag met de voorgemonteerde keukenkasten van Keukenpakket.

Opvallende keukenapparaten

Keukenapparaten doen veel met je keuken; ze geven de keuken die moderne, luxe, industriële of retro uitstraling waar jij van droomt. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van het oude gasfornuis door mooie, losse pitten of een inductieplaat. Je hoeft bij het vervangen van de keuken apparatuur niet meteen te denken aan een dure investering. Ook een nieuwe, glanzende mixer voor een retro look of een oude koffiemolen voor landelijke gezelligheid zorgt voor een andere beleving in de keuken.

De accentkleur van de accessoires

Heb je al een tijdje die blauwe en grijze kussens en voorraadpotten in de keuken staan? Vervang deze dan eens! Door een nieuwe accentkleur te kiezen voor de keuken, zorg je dat je keuken een nieuw jasje krijgt. Vervang daarom die oude voorraadpotten, fotolijstjes, schalen, placemats, theepot en vazen eens voor een hip exemplaar van de woonwinkel op de hoek. Succes gegarandeerd!